• روش برخلاف روش خلا بالا نميخواهد و حتي در فشارهاي اتمسفري انجام مي گيرد
و لذا نسبت به روش روش آسانتر و مقرون به صرفهتر است محدوديتهاي روش
• از جمله محدوديت اين روش ميتوان به دماي بالاي برخي از واكنشها اشاره نمود.
• از جمله محدوديت اين روش ميتوان به دماي بالاي برخي از واكنشها اشاره نمود.
در دماي بالا به لحاظ انتخاب اجسام پايه خرید روغن شترمرغ با محدوديت همراه است. به همين منظور
با افزودن پلاسما در اين فرآيند، مي توان دماي واكنشها را پايين آورد و يا
اينكه از پيشماده اي متالوارگانيك استفاده نمود كه در دماي پايين تجزيه شوند.
افزودن پلاسما به فرآيند منجر به گسترش فروشگاه اینترنتی شده و استفاده از پيشماده متالوارگانيك
منجر به ايجاد دسته ديگر اين فروشگاه اینترنتی روش يعني شده است خرید روغن شترمرغ
محدوديت "خرید روغن شترمرغ" ديگر اين روش پيشمادهها با فشار بخار بالا
و اغلب سمي فروشگاه اینترنتی و خطرناك است. محصولات جانبي فرآيند در اكثر
مواقع سمي و خورنده ميباشند كه بايد خنثي شوند فرآيند شيميايي فاز مايع
رشد لايههاي نازك غيرآلي از فاز مايع توسط واكنشهاي شيميايي با فرآيندهاي
رشد لايههاي نازك غيرآلي از فاز مايع توسط واكنشهاي شيميايي با فرآيندهاي
الكتروشيميايي و لايه نشاني شيميايي فروشگاه اینترنتی همراه است. دو روش لايهنشاني
الكتروشيميايي و الكترولس بصورت زير تعريف مي شوند
آبكاري الكتريكي خرید روغن شترمرغ: در اين روش فلز روي كاتد لايهنشاني مي شود. سل
آبكاري الكتريكي خرید روغن شترمرغ: در اين روش فلز روي كاتد لايهنشاني مي شود. سل
الكتروليت خرید روغن شترمرغ حاوي الكترود مثبت (آند) و الكترود منفي (كاتد) و
محلول الكتروليت (حاوي يونهاي فلزي)كه از طريق آن يون ها
جريان مي يابند."فروشگاه اینترنتی"جنبه كمي فرآيند توسط قانون فارادي كنترل مي شود.
مهمترين پارامترهاي لايه فروشگاه اینترنتی نشاني شامل موارد زير است:خرید روغن شترمرغ
بسياري از مواد فلزي فروشگاه اینترنتی و آلياژها با اين روش لايه نشاني شدهاند. از فلزات
بسياري از مواد فلزي فروشگاه اینترنتی و آلياژها با اين روش لايه نشاني شدهاند. از فلزات
آبكاري شده سودمند ميتوان به فروشگاه اینترنتی نيكل، كروم، مس، طلا، نقره و خرید روغن شترمرغ
و از جمله آلياژهاي دوتايي ميتوان به كمپوزيت هاي نيكل/كروم اشاره نمود.
با اين روش مي توان محدوده وسيعي از ضخامت لايه از خيلي نازك تا خيلي ضخيم را بدست آورد
No comments:
Post a Comment